Între cer şi pământ, Editura Universitară, Bucureşti, 2015, ISBN 978-606-28-0320-9

Volumul Între cer şi pământ reprezintă o colecţie de poezii scrise în anul 2015. Acesta este structurat în 4 capitole: primul capitol cuprinde sonete, cel de-al doilea poezii în vers clasic, capitolul trei cuprinde rondeluri, iar cel din urmă capitol cuprinde poezii în vers alb.

Pentru coperta acestui volum am colaborat cu artistul plastic Aidan Andon. Un tablou alb-negru realizat în ulei pe pânză şi sugestiv pentru conţinutul cărţii mele, dar şi pentru titlu,  se regăseşte pe coperta superioară şi îi aparţine artistului.

Prefaţa volumului Între cer şi pământ este semnată de mentorul meu, Poetul Traian Vasilcău. Este vorba despre o scurtă prezentare sub forma unei pilde în care Poetul mă descrie în cuvinte pline de Lumină şi vorbeşte despre puterea şi măreţia Poeziei în acest univers.

Postafţa volumului este semnată de un alt mentor de-ai mei, anume poetul Ilarion Boca. Acesta a structurat în câteva pagini pline de înţelepciune şi analiză fină o frumoasă descriere a traiectoriei mele literare, reuşind să evidenţieze manierele în care îmi expun universul interior.

Sincere mulţumiri celor care au colaborat la realizarea acestui volum, atât artistului plastic Aidan Andon pentru tabloul de copertă, cât şi mentorilor mei care au scris cuvântul de început şi final.

De asemenea, mulţumesc poetului şi criticului literar Ioan Vasiu pentru cronica realizată despre acest volum, care se regăseşte la câteva reviste literare, cât şi distinsei scriitoare Cezarina Adamescu pentru cronica denumită Metafora iubirii nesfârşite care se regăseşte în volumul său ÎNTÂLNIRI ITINERANTE, critică eseistică, Editura InfoRapArt, Galaţi, 2016.