Omul în oglindă, Editura Universitară, Bucureşti, 2014

Volumul de versuri Omul în oglindă este volumul cu care am debutat în anul 2014. Lucrarea urmărește o analiză fină cu amprentă personală a defectelor și calităților umane, surprinse în paralel, cât și a stărilor sufletești și definitorii ale condiției umane.  Aceasta este, în ansamblu, o contemplare asupra vieții având ca nucleu omul, în jurul căruia se dezbate o amplă meditație, vizat fiind atât ca existență unică, cât și surprins ca piesă a societății, determinând anumite aspecte.

”Comportamentul este oglinda în care fiecare îşi reflectă imaginea”, afirma celebrul om de știință Johann Wolfgang Goethe. Acest motto stă la baza lucrării mele care pune în evidență lumea interioară a omului, o lume care poate apărea în ochii celorlalți în diferite forme. Nu toți vedem la fel pentru că nu toți gândim la fel .Uneori omul vede doar ceea ce vrea să vadă.

La realizarea acestui volum a contribuit şi artistul Vasile Aionesei care a realizat grafica de pe coperta superioară. Este vorba despre un desen simbolic, sugestiv atât pentru conţinutul cărţii, cât şi pentru titlu.

Mulţumiri pentru realizarea acestui volum atât Editurii Universitare, care m-a susţinut în debutul meu literar, cât şi artistului Vasile Aionesei pentru frumoasa copertă.