Cel mai frumos mărţişor, dragostea

Există o casă de modă care creează accesorii unice pentru femei. Şi aceea este dragostea. Ea lucrează cu cele mai fine materiale şi ştie cum să aşeze fiecare anotimp pe trupul femeii şi în privirea ei deoarece o cunoaşte până cele mai adânci detalii şi îi înţelege sensul şi dorinţele. Ea mângâie feminitatea şi o să lasă să-şi spună povestea. Şi cum primăvara este o poveste şi un simbol, atunci dragostea accesorisează femeia transformând-o într-un anotimp de poveste. Şi astfel îi aşează în piept armonia dintre alb şi roşu.

Femeia e o caldă primăvară,
În ochii ei sunt mugurii luminii
Şi-n palma ei îşi strâng parfumul crinii
În cupa unui vis de-odinioară.

Ce accesoriu mai frumos decât dragostea poate purta în piept o femeie? Alb şi roşu- poate cel mai profund legământ al culorilor. O simfonie a purităţii şi a iubirii, două simboluri care scriu împreună un alt simbol. Albul se îmbracă în roşu doar pentru a da un nou sens iubirii, iar roşu sărută albul doar pentru a da un nou sens pasiunii. Din împletirea celor două se compune o piesă inegalabilă care pune în valoare femeia.

Cred că legenda mărţişorului trăieşte prin şi în femeie. Este povestea luminii şi iubirii care s-au îmbrăţişat într-un jurământ tainic şi care şi-a găsit adăpost în pieptul femeii. Simbol al renaşterii, primăvara îi cere femeii să renască o dată cu apariţia ei şi să strălucească purtând cu ea misterul mărţişorului, anume dragostea. Şi nu există un alt mărţişor mai potrivit care să o pună în evidenţă. Însăşi femeia este parfumul primăverii şi pe buzele ei înmuguresc cele mai intense trăiri, florile răsar în privirea ei şi înfloresc într-o confesiune profundă.

Mamă, soţie, fiică, soră, nepoată, iubită şi prietenă, femeia are nevoie de îmbrăţişarea şi iubirea celor dragi. Celor pentru care a luptat şi a devenit ea însăşi un sens. În ochii ei se ascund mărturiile universului: dragoste, putere, grijă şi protecţie. Şi tot din ochii ei se revarsă primăvara.

Femeia este primăvara pasiunii.

Alături de dragoste, putem admira şi alte mărţişoare. Fiecare are povestea lui sau este o poveste. Toate sunt confecţionate din iubire pentru frumos şi femeie. Toate îşi doresc să stea la pieptul femeii şi să îi confere un farmec aparte. Cu toate astea, nicio bijuterie nu are strălucirea dragostei. Dacă femeia nu este iubită şi ochii ei nu strălucesc, atunci niciun accesoriu nu îi poate readuce primăvara în privire. Doar braţele şi iubirea celor dragi transformă femeia într-o primăvară fiindcă doar prin iubire ea poate fi muzica primăverii şi dansul sublim dintre alb şi roşu.

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu o femeie alături sigur primăvara îşi spune cuvântul. Femeia este o floare mai specială care merită să fie îngrijită, preţuită şi iubită. Îndată ce primeşte aceste daruri alese, în ochii ei se dezlănţuie anotimpul luminii. Sfat pentru bărbaţi: nu uitaţi să vă strângeţi în braţe primăverile. Şi faceţi asta în fiecare anotimp. Aşa vă puteţi reîntoarce oricând în sânul primăverii. Femeile vă aduc strălucirea în inimi, aşa că trebuie să le răsplătiţi cu aceeaşi strălucire. Dăruiţi-le cel mai frumos mărţişor, dragostea, şi aşa veţi afla că există mereu primăvară.